Faq

Wij berekenen géén opnamekosten voor het maken van een fotoreportage in onze studio. Na een uur kun je de foto’s komen uitzoeken, geheel vrijblijvend. De foto’s worden op 18/24 (miniposter) afgedrukt en kosten € 19,– per stuk. Bij afnamen van de hele serie krijg je een flinke korting met keuze uit een gratis luxe drieluik lijst of een foto naar eigen keuze op canvas.

Wij werken met en zonder afspraak, dus je kunt óók gewoon binnen lopen. Na een uur liggen de foto’s al klaar.

Vanwege de CORONA maatregelen werken wij alleen even op afspraak !!

Wij maken altijd voldoende foto’s, zodat je genoeg keuze hebt bij het uitzoeken.

Dit bepaal je uiteraard zelf. Vooraf of na de fotoreportage kun je aan de fotograaf aangeven of je de foto’s in zwart/wit, kleur, sepia (antiek bruin) of in verza (zachte kleur) wilt hebben afgedrukt.

Ja dat kan zeker, de maten waarop wij afdrukken variëren van 30×30 t/m 100×200, dus ook alle tussenliggende maten zijn mogelijk. Dit kan trouwens ook van een eigen bestand en het is in overleg mogelijk, dat wij nog dezelfde dag de canvas klaar hebben.

Uiteraard kunnen wij dit ook, we hebben de lijsten in alle maten in zowel aluminium als hout op voorraad.

Ook op alle bovenstaande materialen kunnen wij uw favoriete foto afdrukken.

Wij staan bekend voor het maken van de mooiste foto’s van het gezin, kind, baby en uiteraard ook van een huisdier of dit nu een hond, kat of konijn is, alles is mogelijk.

Ons advies is om niet te donker gekleed te gaan, zeker als je met meerdere personen op de foto gaat. Lichte kleding maakt de foto frisser en sprekender.

Ja, wij hebben voortdurend verschillende aanbiedingen het hele jaar door. Kijk op onze facebookpagina of vraag erna in de zaak.

Wij maken foto’s op locatie zoals bruid, communie of bedrijfsreportages.

Jazeker, je bepaalt zelf het bedrag van de cadeaubon en deze zijn onbeperkt geldig.

Maken jullie ook officiële goedgekeurde pasfoto’s?

Ja, met ons moderne systeem maken wij pasfoto’s voor alle officiële documenten (ook voor buitenlandse documenten). Dit kan zonder afspraak en de pasfoto’s zijn direct klaar.

Onze zaak is makkelijk toegankelijk, geen trappen of drempels.

Je kunt bij ons voor de deur parkeren. Toets in navigatie Doorvaartplein te Brunssum en je ziet onze zaak liggen naast Subway. Je kunt gratis parkeren in Brunssum.

Mocht je nog andere vragen hebben of dingen onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer (045 – 5254403) of stuur een mail naar info@fotostudiobrunssum.nl

Scroll naar boven