Diensten

direct klaar

Pasfoto's

Met ons moderne systeem maken wij pasfoto’s voor alle officiële documenten (ook voor ALLE BUITENLANDSE documenten). Dit kan zonder afspraak en de pasfoto’s zijn direct klaar.
U kunt dan kiezen tussen 6 of 8 pasfoto’s. 

Daarbij is het ook mogelijk om op locatie voor mensen slecht ter been of in verzorgingstehuizen pasfoto’s te komen maken.


Uw rijbewijs verlengen zonder dat u eerst langs de gemeente hoeft?

Dat kan vanaf nu ook meteen bij ons in de zaak digitaal bij de RDW

worden aangevraagd als enige in Brunssum en omstreken!

In eigen beheer

Inlijsterij

Voor al uw kunstwerken, fotowerk of andere materialen die u dierbaar zijn kunt u bij ons terecht voor de ideale omlijsting, met of zonder passe-partout. Ook uw eigen raamwerken of doeken kunnen wij voor u inlijsten of opspannen in eigen beheer. Vraag naar de mogelijkheden of loop een keer vrijblijvend bij ons binnen, om alle mogelijkheden te bespreken en lijsten te bekijken.
Snel afdrukken

1 uurservice

Bij ons kunt u terecht om alle digitale bestanden in elk formaat te laten afdrukken. Dit kan, indien de drukte het toelaat meteen voor u worden geregeld. Uiteraard kunt u de bestanden ook doorsturen naar ons e-mailadres, info@fotostudiobrunssum.nl dan kunnen wij er meteen mee aan de slag. Uiteraard kunnen wij ook foto van foto maken, en oude negatieven of dia’s inscannen. En retoucheren van foto’s is ook mogelijk.

verschillende materialen

Afdrukmogelijkheden

Wij kunnen uw mooiste foto’s afdrukken op de volgende materialen:

– Luxe fotopapier (Gallery print)
– Canvas
– Plexiglas
– Aluminium


Alle maten zijn in overleg mogelijk en levertijd kan al na 1 uur van diverse producten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

digitaliseren

Wij als specialist in digitaal kunnen al uw smalfilms, alle types videocassettes, dia’s, negatieven, foto’s ect. voor u op dvd of usb stick zetten. Prijs is afhankelijk van de aantallen en speelminuten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Scroll naar boven